SYNERGON Data Center

synergon-data-centerA vállalatok jellemzően az alábbi fő problémákkal szembesülnek, amikor saját szerverszobában vagy adatparki szolgáltatónál helyezik el informatikai eszközeiket:

 • A saját géptermi elhelyezés általában komoly beruházással jár, melynek költségvonzata nagy, emellett jelentős szakmai felkészültséget igényelhet a vállalat oldaláról is és sokszor a vállalat utólag szembesül a drága üzemeltetési költségekkel.
 • A piacon elérhető adatparki szolgáltatások általában drágák, nem hatékonyak és számtalan példa azt mutatja, hogy nem felelnek meg a vállalat számára megkívánt műszaki és biztonsági követelményeknek, melyek jelentős kockázatot hordoznak magukban.

A SYNERGON Data Center „ZÖLD” adatközpont mely a SYNERGON saját fejlesztésű Smart Building rendszerének köszönhetően, a korábbi kötöttségektől mentesen, a mai kor követelményeit és a jövőbeni energetikai és hűtési szempontokat figyelembe véve, hatékony üzemeltethetőség mellett nyújtja a legmagasabb technológiai rendelkezésre állást és a maximális biztonságot.

Az adatközpont infrastruktúrájának terveit a TIER 3 műszaki ajánlásoknak megfelelően készítettük el. A műszaki alapinfrastruktúra kiépítése egyedülálló módon blokkonként történhet, amely lehetővé teszi, hogy a technológia fejlődésével mindig a leghatékonyabb energetikai és hűtési megoldások kerülhessenek beépítésre. A magas műszaki színvonalú adatközpontunk megteremti az alapinfrastruktúrát a „felhő alapú” szolgáltatásaink számára melyeket a legkorszerűbb számítástechnikai erőforrásokon nyújtunk. Az adatközponti és felhő alapú szolgáltatásaink együttesen biztosítják a hatékonyan üzemeltethető és biztonságos információ technológiai platformot azon vállalatok számára, amelyek elsősorban piaci alaptevékenységükre kívánnak fókuszálni ezzel növelve üzleti hatékonyságukat, amely versenyelőnyt és üzleti stabilitást jelent számukra.

Érvek a SYNEGON Data Center mellett

 • 22 éves piaci jelenlét a rendszerintegráció területén.
 • Magasan képzett, minősített szakember gárda.
 • Széles körű tapasztalatok és referenciák a közszféra, bank-, pénzügyi szektor, feldolgozóipar, szolgáltató szféra, telekommunikáció és média területén egyaránt.
 • TIER 3-as besorolású, nagy hatékonyságú, fokozott biztonságú adatközponti elhelyezés.
 • Az elvárt geo-rendundancia biztosítása.
 • Saját fejlesztésű SYNERGON Smart Building rendszernek köszönhető költséghatékony és „ZÖLD” működtetés.
 • Alacsony PUE érték.
 • Rugalmas bővíthetőség, az egyes különálló adatközponti blokkok infrastrukturális kiépítése az üzleti igények felmerülésével egy időben történhet.
 • Robosztus fizikai behatolás elleni védelmi rendszer, őrszemélyzet 0–24 órában, aktív kártyás beléptetés, a kiemelten védett területekre biometrikus azonosítással